Hoe kunnen wij je helpen?

Doorzoek de website van ixorg

Stop met de aanvullende verzekering!

Verzeker alleen de échte risico's en kies voor ixorg. Wanneer je door een ongeval gebitsschade of een blessure oploopt, dan kan dit hoge zorgkosten met zich meebrengen. Met ixorg dek je deze risico's af, al vanaf €3,95 per maand. Je kan ieder moment instappen!

Direct aanmelden Bereken je voordeel

Verzeker je voor de échte risico's voor tandarts en fysio

Voorkom hoge zorgkosten in 2024

Ixorg biedt een unieke verzekering voor tandarts en fysio kosten. Met ixorg tand pech ben je verzekerd voor je gebit tot €20.000 na een ongeval. Daarnaast ben je met ixorg fysio blessure verzekerd tot 20 fysiobehandelingen. En bij opname in het ziekenhuis keren wij direct €400,- uit. Verzeker je alleen voor de échte risico's met ixorg. Meld je vandaag nog aan!

Aanmelden

Waarom ixorg?

 • Je hebt geen aanvullende verzekering of hebt deze niet nodig
 • Maar je wilt geen risico lopen op onverwachte hoge zorgkosten
 • Verzekering van het gebit tot €20.000,- na een ongeval
 • Logopedie verzekerd na een ongeval tot €1.000,-
 • Verzekering tot 20 fysiobehandelingen na een ongeval of blessure
 • Bij ziekenhuisopname door een ongeval keren wij direct €400,- uit
 • Te combineren met iedere basisverzekering
 • Je kan instappen wanneer je wilt
 • Al 10000 anderen gingen je voor
 • Al vanaf €3,95 per maand
Nu aanmeldenMeer over ixorg

ixorg tand pech

schade aan je gebit verzekerd door ongevallen

 bij  ziekenhuisopname een extra uitkering

Schade aan je gebit kan in de duizenden euro’s lopen. Wij verzekeren schade aan je gebit door een ongeval tot wel 20.000,- euro en logopedie tot 1.000,- euro.

Lees meer

ixorg fysio blessure

fysio dekking na ongevallen en bij ernstige blessures

 bij ziekenhuisopname een extra uitkering

Onze verzekering dekt tot 20 fysiobehandelingen na ongevallen en bij blessures zoals botbreuken en spierscheuringen.

Lees meer

Veelgestelde vragen

De 5 meestgestelde vragen over ixorg

hoe werkt ixorg?

ixorg biedt unieke verzekeringen voor schade aan je gebit, fysio en/of ziekenhuisopname. Je kunt ixorg combineren met elke basiszorgverzekering van elke verzekeraar. Zo sta je nooit onverwachts voor grote uitgaven, als er écht iets gebeurt. je meldt je aan via onze aanmeldprocedure op de website.

Veel volwassenen kiezen ervoor om zich niet meer aanvullend te verzekeren voor de tandarts of fysiotherapeut. Dat betekent dat tandartskosten – en de eerste 20 fysiobehandelingen – voor eigen rekening komen. Ook het ongevalsrisico is vaak niet of onvoldoende verzekerd in de aanvullende verzekering.

Een klap op het stuur met je mond, een bal in je gezicht, een val van de fiets. Bij schade aan je gebit gaat het vaak om duizenden euro’s schade Deze kosten vallen  niet in de basis- zorgverzekering. Het ongevalsrisico is vaak niet of onvoldoende verzekerd in de aanvullende verzekeringen, vandaar ixorg met een ruime dekking tot € 20.000,- voor schade aan je gebit en €1.000,- voor de nodige logopedie.

Sport of reis je veel, of heb je een zwaar beroep? Dan is het risico op een ongeval best groot. Zonder een aanvullende zorgverzekering voor de fysio moet je de kosten voor een behandeling zelf betalen. Maar een aanvullende verzekering dekt vaak lang niet alle kosten. Vandaar ixorg met een ruime dekking voor fysiotherapie na ongevallen en bij ernstige blessures.

Mocht je door een ongeval tenminste 24 uur worden opgenomen in het ziekenhuis keren wij € 400.- uit. Je hebt namelijk een verplicht eigen risico voor ziekenhuisopname van € 385,-. Dat hebben we standaard afgedekt voor alle ixorg deelnemers.

 

wat is het verschil met een aanvullende verzekering?

Veel mensen hebben helemaal geen aanvullende zorgverzekering nodig. Ben je gezond en ga je zelden naar de tandarts of fysio? Dan betaal je met een aanvullende zorgverzekering hoogstwaarschijnlijk te veel. Je betaalt meestal meer premie dan dat je vergoedt krijgt, reken maar eens uit. En die premie ben je kwijt. Dan kun je vaak beter de tandarts of fysio zelf betalen.

Wat je echter  niet kunt voorzien zijn calamiteiten, waar behoorlijke bedragen mee gemoeid zijn en die je zelf moet betalen.  Denk aan ongevallen waarbij behoorlijke schade aan je gebit ontstaat. Of het oplopen van ernstige kwetsuren, waarvoor  fysiotherapie nodig is. Met de unieke verzekeringsoplossingen van ixorg is gebitsschade en/of fysiotherapie na een ongeval – tegen een aantrekkelijke premie – verzekerd.

Als je door een ongeval in het ziekenhuis wordt opgenomen gaat dit ten koste van je eigen risico in de basisverzekering.  Daarom keren wij bij ziekenhuisopname van tenminste 24 uur een bedrag van €400,- uit. Daarmee is je financiële risico afgedekt.

wat zijn de voordelen?

Voor mensen met een goed gebit en een gezond lijf zijn de aanvullende verzekeringen vaak te duur. Zelf de tandarts of fysio betalen is meestal goedkoper dan verzekeren.

Bij onvoorspelbare situaties zoals ongevallen en ernstige blessures, kunnen die tandarts- en/of fysiobezoeken aardig in de papieren lopen. Dat kun je afdekken via ixorg. Je valt bijv. van de fiets en hebt voor duizenden euro's kosten aan je gebit. Dan dekt ixorg dat. Of je breekt je schouderblad, of scheurt een spier. De 20 fysiobehandelingen die je als volwassene dan zelf moet betalen, zijn dan via ixorg gedekt.

Dus je echte risico's afgedekt voor slechts een paar euro per maand. Da's veelal (stukken) goedkoper dan een tandartsverzekering en/of fysioverzekering.

En als je wel een fysioverzekering of tandartsverzekering hebt is het ongevalsrisico daarmee meestal niet of onvoldoende afgedekt. Soms is het daarom verstandig om ixorg naast je aanvullende verzekering alsnog te nemen.

Alle deelnemers van ixorg hebben een uitkering bij ziekenhuisopname, mocht je door een ongeval ten minste 24 uur in het ziekenhuis worden opgenomen, betalen we 400,- . Hierdoor is je verplicht eigen risico afgedekt.

 

Wat zijn de kosten van ixorg?

Je betaalt per deelnemer een maandelijkse bijdrage/verzekeringspremie aan ixorg. Je kunt via de aanmeldprocedure meerdere personen aanmelden op 1 verzekeringscertificaat.

 • ixorg tand pech                                                 € 3,95
 • ixorg fysio  blessure                                          € 4,95
 • ixorg combi  (tand pech en fysio blessure)  € 5,95
 • ixorg uitkering bij ziekenhuisopname gratis bij ixorg mondzorg, fysio of combi.
Welke kosten zijn gedekt?

Bij ixorg tand pech is de schade aan je gebit die je oploopt door een ongeval, verzekerd tot maximaal € 20.000 per ongeval per contractjaar. Daarnaast is de nodige logopedie verzekerd tot maximaal €1000,- per contractjaar.

Bij ixorg fysio blessure zijn ernstige blessures verzekerd. Denk aan botbreuken, ontwrichting en verscheuring van de meniscus, bind-, spier-, en peesweefsels, alsmede medische noodzakelijke fysiotherapie na een ongeval. Dit tot maximaal € 750 per gebeurtenis en gemaximeerd tot 20 behandelingen.

ixorg uitkering bij een ziekenhuisopname: als je na een ongeval ten minste 24 uur in het ziekenhuis worden opgenomen, betalen we 400,-

Gevaarlijke sporten
Voor beide verzekeringen geldt dat er geen recht op uitkering bestaat ingeval van schade die direct of indirect is veroorzaakt door deelname van verzekerde aan de hierna genoemde gevaarlijke sporten: bobsleeën, skispringen, ijshockey, boks- en rugbywedstrijden, parachutespringen en paragliding/parapente.

Voor de specifieke dekking verwijzen we graag naar de voorwaarden. En heb je vragen? Wij staan voor je klaar!

Bekijk meer veelgestelde vragen

wat is ixorg?

Met ixorg ben je verzekerd voor de echte risico's
Meer over IXORG

waarom ixorg?

Met een gezond gebit en een gezond lijf betaal je meestal te veel voor een aanvullende verzekering. Niet verstandig. Met ixorg verzeker je je echte risico's, voor slechts een paar euro per maand.
Lees meer

Een verzekering voor echte risico's

Heb je door een ongeval schade aan je gebit, of fysiotherapie nodig? Wij betalen de kosten die nodig zijn voor je herstel.
Lees meer

Kunnen we je ergens mee helpen?

we maken het je graag gemakkelijk!

Contact

Bel 088 - 765 40 97
mail service@ixorg.nl
ma - vr 09.00 - 17.00

Geen aanvullende verzekering afgesloten? Voorkom onverwachte én hoge zorgkosten. Dek jouw risico’s af!

Nu aanmelden


U gebruikt een sterk verouderde internetbrowser.

Werk uw huidige browser bij naar de laatste versie. Update mijn browser nu