Jeroen

Die ene keer naar de tandarts kan ik echt zelf wel betalen

“Als ondernemer regel ik de zaken graag zelf. En bepaal ik het graag zelf. Ik ben niet voor niets ondernemer geworden. Sommige dingen kun je niet omheen: de hoogte van je pensioen, belasting… daar heb ik niet zoveel invloed op. Maar ik haal graag altijd en overal het beste uit. Je leeft maar één keer en geld is geld.

Ik betaal alleen voor wat ik afneem. Net zoals mijn klanten dat doen. Zo hoort het toch ook?

Een aanvullende zorgverzekering voel ik niets voor. Het is ook niet meer van deze tijd. Je kunt tegenwoordig alles customizen, van je sneakers tot je nieuwe auto… en dan moet ik een dure aanvullende verzekering afsluiten waarbij ik ook premie betaal voor bijvoorbeeld een kunstgebit? Die ik toch nooit ga krijgen? Dacht het niet.

Met ixorg ben ik puur verzekerd voor de echte risico’s, waarvoor je normaal gesproken flink in de buidel moet tasten. Voor een simpele sportblessure ga je zo een keer of wat naar de fysio, die rekening is echt niet grappig dan. Laat staan als er wat met je gebit gebeurt. Dus. En die enkele keer naar de tandarts of fysio, die kan ik echt zelf wel betalen.”

Jeroen Bakkenes
Eigenaar architectenbureau in Amsterdam

Spaar net als Jeroen zelf voor je eigen zorg en bespaar flink op jouw zorgkosten.