Onze services

Een ongeval is al erg genoeg. Los van de schade die je hebt. Onze servicedesk helpt je met allerlei vragen waar je mogelijk mee zit.

We helpen je met het verhalen van je schade als dat door een ander is veroorzaakt

Als er bij een ongeluk een tegenpartij is betrokken, kan het zijn dat er sprake is van een schuldige derde, die mogelijk aansprakelijk is voor de schade. Zo ja, gaan we je ook helpen de schade te verhalen op de mogelijke tegenpartij. Dit staat los van de uitkering die je krijgt uit je ixorg- ongevallenverzekering.

Vaak heb je meer schade en kosten bij een ongeval, bijvoorbeeld:

  • Materiële schade, bijvoorbeeld je fiets, telefoon of kleding is kapot door een aanrijding waarbij je gevallen bent.
  • Je hebt een hersenschudding en/of blijvende letselschade.
  • Ben je ZZP -er en kun je een paar dagen niet werken.

ixorg laat de eerste dossier beoordeling inzake aansprakelijkheid van derden over aan de juristen van onze servicedesk bij Acura. Voor ingewikkelde dossiers en letselschade werken we samen met letselschadespecialist Berntsen Mulder Advocaten. Vul Aansprakelijkheid van derde in en stuur het formulier naar schade@ixorg.nl

We claimen voor je op andere verzekeringspolissen

Vaak zijn er ook andere verzekeringspolissen waarop je schade geclaimd kan worden. Denk bijvoorbeeld aan andere ongevallenverzekeringen zoals via : de werkgever, de sportvereniging, vrijwilligerswerk, of de arbeidsongeschiktheidsverzekering.
Wij doen samen met jou die inventarisatie en helpen je met het mogelijke papierwerk om een claim in te dienen.

We helpen je bij zorgvragen

Heb je “zorg – gerelateerde “ vragen helpen we jou ook. We maken je wegwijs in het ingewikkelde zorgveld en helpen je met vragen die je niet helemaal begrijpt. Denk aan vragen zoals : het regelen van zorg en diensten na je ongeval, invullen van ingewikkelde formulieren of vragen over zorg en vergoedingen. Ixorg werkt hiervoor samen met Icara. Vul het Aanmeldformulier intake ICARE Zorgconsulent in en stuur het formulier naar info@icare.nl. 

Voor €20.000 verzekerd bij schade aan je gebit door ongevallen