Voorkom hoge fysiokosten met de ixorg fysio ongevallen verzekering 

Dek alleen de échte risico’s voor slechts €4,95 per maand

Als je een fysiek zwaar beroep hebt of veel sport heb je een grotere kans op een (sport)-ongeval of ernstige blessures. Dit kan hoge kosten met zich meebrengen als je hiervoor niet verzekerd bent. Dek deze risico’s af met de fysio ongevallenverzekering van ixorg!

Nu aanmelden

Voor € 4,95 per maand

ixorg is hét goedkope alternatief voor jouw aanvullende zorgverzekering voor fysiotherapie. Al vanaf € 4,95 per maand ben je voor 20 behandelingen (max. € 750) verzekerd voor fysiotherapeutische zorg bij ongevallen, botbreuken, scheuring van spier-, bind- en peesweefsel. Zorgkosten voor kinderen onder de 18 hoef je niet te verzekeren. Die vallen (grotendeels) binnen de basisverzekering.

De voordelen

  • Verzekerd voor de fysio wanneer je het écht nodig hebt
  • Te combineren met elke basiszorgverzekering
  • Het hele jaar kun je instappen
  • Geen ingewikkelde acceptatievoorwaarden
  • Extra combinatiekorting met ixorg mondzorg

Met ixorg fysio verzeker je alleen je echte risico’s.

Betaal niet meer dan nodig is

Waarom een aanvullende verzekering voor fysiotherapie als je vrijwel nooit naar de fysio gaat? Dan kan je die ene behandeling beter zelf betalen. Bij een ernstige blessure of ongeval daarentegen, heb je vaak meerdere behandelingen nodig (en dat kan aardig in de papieren lopen). Dat financiële risico dek je – voor slechts een paar euro per maand – af met ixorg. Wij betalen dan maximaal 20 behandelingen bij een ernstige blessure of na een ongeval.

ixorg. Hét goedkope alternatief voor je aanvullende fysioverzekering.

Nu aanmelden

je echte risico's verzekeren? regel het vandaag nog.