Voorkom hoge tandartskosten met de ixorg tand ongevallen verzekering

Dek alleen de échte risico’s af

Wanneer je door een ongeval gebitsschade oploopt, kan dit hoge zorgkosten met zich meebrengen. Dek dit risico daarom af met de tand ongevallenverzekering van ixorg. Slechts €3,95 per maand! Je kan ieder moment instappen.

Nu aanmelden

Voor € 3,95 per maand

ixorg is hét goedkope alternatief voor jouw tandartsverzekering. Voor € 3,95 per maand ben je verzekerd tot € 10.000,- voor schade aan je gebit. Ben je met meer thuis? Zorgkosten voor kinderen onder de 18 hoef je niet te verzekeren. Die vallen (grotendeels) binnen de basisverzekering.

De voordelen

  • Schade aan je gebit door een ongeval verzekerd
  • Wereldwijd tot € 10.000 verzekerd
  • Geen ingewikkelde acceptatievoorwaarden
  • Extra combinatiekorting met ixorg fysiotherapie
  • Direct online aanmelden
  • Het hele jaar instappen
  • Te combineren met iedere basisverzekering

Schade aan je gebit

Is je tand eruit, verplaatst of een stuk eraf. Gooi je tand of stuk tand nooit weg! Is je tand eruit bewaar deze dan het liefst in je eigen speeksel of spuug. Niet in melk vanwege lichaamsvreemde eiwitten. Bel direct je tandarts, zij kunnen je informeren. Een uitgeslagen of gevallen tand heeft een overlevingskans wanneer deze binnen één uur wordt teruggeplaatst. Maak altijd een foto van het “ongeval” en de schade aan je gebit.

Je kunt door verschillende oorzaken schade aan je gebit oplopen. Je tanden komen bijvoorbeeld met een klap op het stuur tijdens een auto-ongeluk. Tijdens een balsport krijg je een bal hard in het gezicht. Of tijdens het fietsen val je van de fiets en breek je je voortanden.  Dit soort letsels gaan gepaard met grote schades. Dit wordt niet gedekt door de basis – zorgverzekering. En is ook vaak niet of onvoldoende afgedekt in de aanvullende verzekering. En ook  niet door de reguliere ongevallenverzekeringen, die geven alleen dekking bij overlijden en blijvende invaliditeit. Vandaar ixorg, wij verzekeren je gebit.

Nu aanmelden

Voor €10.000 verzekerd bij schade aan je gebit door ongevallen