Heb je wel een tandartsverzekering nodig?

Met ixorg mondzorg ben je verzekerd voor de echte risico’s voor €3,95 per maand

Heb je een gezond gebit en een aanvullende tandartsverzekering? Dikke kans dat je te veel betaalt. Zelf de tandarts betalen is vaak voordeliger. Verzeker wel schade aan je gebit door een ongeval. Kies voor ixorg.

bereken je voordeel

Voor € 3,95 per maand

ixorg is hét goedkope alternatief voor jouw tandartsverzekering. Voor € 3,95 per maand ben je verzekerd tot € 10.000,- voor schade aan je gebit. Ben je met meer thuis? Zorgkosten voor kinderen onder de 18 hoef je niet te verzekeren. Die vallen (grotendeels) binnen de basisverzekering.

De voordelen

  • Schade aan je gebit door een ongeval verzekerd
  • Wereldwijd tot € 10.000 verzekerd
  • Geen ingewikkelde acceptatievoorwaarden
  • Extra combinatiekorting met ixorg fysiotherapie
  • Direct online aanmelden
  • Het hele jaar instappen

Schade aan je gebit

Je kunt door verschillende oorzaken schade aan je gebit oplopen. Je tanden komen bijvoorbeeld met een klap op het stuur tijdens een auto-ongeluk.  Tijdens een balsport krijg je een bal hard in het gezicht. Of tijdens het fietsen val je van de fiets en breek je je voortanden.  Dit soort letsels gaan gepaard met grote schades. Dit wordt niet gedekt door de basis – zorgverzekering. En is ook vaak niet of onvoldoende afgedekt in de aanvullende verzekering. En ook  niet door de reguliere ongevallenverzekeringen, die geven alleen dekking bij overlijden en blijvende invaliditeit. Vandaar ixorg, wij verzekeren je gebit.

Hoeveel kun jíj besparen?

Wel of geen tandartsverzekering is jouw keuze. Maak gebruik van onze handige rekentool als je wilt weten of ixorg voor jouw ook hét goedkope alternatief voor je tandartsverzekering is.

bereken je voordeel

Voor €10.000 verzekerd bij schade aan je gebit door ongevallen