Hoe kunnen wij je helpen?

Doorzoek de website van ixorg

Veelgestelde vragen

De 5 meest gestelde vragen over IXORG

hoe werkt ixorg?

ixorg biedt unieke ongevallenverzekeringen  voor schade aan je gebit en/of fysio. Je kunt ixorg combineren met elke basiszorgverzekering van elke verzekeraar. Zo sta je nooit onverwachts voor grote uitgaven, als er écht iets gebeurt. En dat voor een paar euro per maand. je meldt je aan via onze aanmeldprocedure op de website.

Veel volwassenen kiezen ervoor om zich niet meer aanvullend te verzekeren voor de tandarts of fysiotherapeut. Dat betekent dat tandartskosten – en de eerste 20 fysiobehandelingen – voor eigen rekening komen. Ook het ongevalsrisico is vaak niet of onvoldoende verzekerd in de aanvullende verzekering.

Een klap op het stuur met je mond, een bal in je gezicht, een val van de fiets. Bij schade aan je gebit gaat het vaak om duizenden euro’s schade Deze kosten vallen  niet in de basis- zorgverzekering. Het ongevalsrisico is vaak niet of onvoldoende verzekerd in de aanvullende verzekeringen, vandaar ixorg met een ruime dekking tot € 10.000,-

Sport of reis je veel, of heb je een zwaar beroep? Dan is het risico op een ongeval best groot. Zonder een aanvullende zorgverzekering voor de fysio moet je de kosten voor een behandeling zelf betalen. Maar een aanvullende verzekering dekt vaak lang niet alle kosten. Vandaar ixorg met een ruime dekking voor fysiotherapie na ongevallen en bij ernstige blessures.

 

wat is het verschil met een aanvullende verzekering?

Veel mensen hebben helemaal geen aanvullende zorgverzekering nodig. Ben je gezond en ga je zelden naar de tandarts of fysio? Dan betaal je met een aanvullende zorgverzekering hoogstwaarschijnlijk te veel. Je betaalt meestal meer premie dan dat je vergoedt krijgt, reken maar eens uit. En die premie ben je kwijt. Dan kun je vaak beter de tandarts of fysio zelf betalen.

Wat je echter  niet kunt voorzien zijn calamiteiten, waar behoorlijke bedragen mee gemoeid zijn en die je zelf moet betalen.  Denk aan ongevallen waarbij behoorlijke schade aan je gebit ontstaat. Of het oplopen van ernstige kwetsuren, waarvoor  fysiotherapie nodig is. Met de unieke verzekeringsoplossingen van ixorg is gebitsschade en/of fysiotherapie na een ongeval – tegen een aantrekkelijke premie – verzekerd.

 

wat zijn de voordelen?

Voor mensen met een goed gebit en een gezond lijf zijn de aanvullende verzekeringen vaak te duur. Zelf de tandarts of fysio betalen is meestal goedkoper dan verzekeren.

Bij onvoorspelbare situaties zoals ongevallen en ernstige blessures, kunnen die tandarts- en/of fysiobezoeken aardig in de papieren lopen. Dat kun je afdekken via ixorg. Je valt bijv. van de fiets en hebt voor duizenden euro's kosten aan je gebit. Dan dekt ixorg dat. Of je breekt je schouderblad, of scheurt een spier. De 20 fysiobehandelingen die je als volwassene dan zelf moet betalen, zijn dan via ixorg gedekt.

Dus je echte risico's afgedekt voor slechts een paar euro per maand. Da's veelal (stukken) goedkoper dan een tandartsverzekering en/of fysioverzekering.

En als je wel een fysioverzekering of tandartsverzekering hebt is het ongevalsrisico daarmee meestal niet of onvoldoende afgedekt. Soms is het daarom verstandig om ixorg naast je aanvullende verzekering alsnog te nemen.

 

Wat zijn de kosten van ixorg?

Je betaalt per deelnemer een maandelijkse bijdrage/verzekeringspremie aan ixorg. Je kunt via de aanmeldprocedure meerdere personen aanmelden op 1 verzekeringscertificaat.

 • ixorg mondzorg   € 3,95
 • ixorg fysio              € 4,95
 • ixorg combi           € 5,95
Welke kosten zijn gedekt?

Bij ixorg mondzorg is de schade aan je gebit die je oploopt door een ongeval, verzekerd tot maximaal € 10.000 per ongeval - met een maximum van 2 gevallen per contractjaar.

Bij ixorg fysio zijn ernstige blessures verzekerd. Denk aan botbreuken, ontwrichting en verscheuring van de meniscus, bind-, spier-, en peesweefsels, alsmede medische noodzakelijke fysiotherapie na een ongeval. Dit tot maximaal € 750 per gebeurtenis en gemaximeerd tot 20 behandelingen.

Gevaarlijke sporten
Voor beide ongevallenverzekeringen geldt dat er geen recht op uitkering bestaat ingeval van schade die direct of indirect is veroorzaakt door deelname van verzekerde aan de hierna genoemde gevaarlijke sporten: bobsleeën, skispringen, ijshockey, boks- en rugbywedstrijden, parachutespringen en paragliding/parapente.

Voor de specifieke dekking verwijzen we graag naar de voorwaarden. En heb je vragen? Wij staan voor je klaar!

er gaat wat veranderen binnen ixorg

Na uitgebreid marktonderzoek en veel gesprekken met deelnemers, hebben wij besloten ixorg grondig op de schop te nemen en onze dienstverlening aan te passen. De uitgebreide ongevallenverzekeringen voor mondzorg en fysiotherapie zijn  veelal de belangrijkste reden om klant te worden bij ixorg. Daarentegen wordt de meerwaarde van de verplichte maandelijkse inleg voor mondzorg- en/of fysiotherapiekosten betwijfeld. Je kunt via internetbankieren tegenwoordig immers eenvoudig je eigen ‘spaarpotjes’ – voor onvoorziene zorgkosten, of andere mooie spaardoelen – aanmaken.

Lees meer

De contractvervaldatum van één of meer gezinsleden is later dan de contractvervaldatum van het contract van de hoofddeelnemer, hoe gaat dat dan?

De contractvervaldatum van de hoofddeelnemer is leidend. Dat betekent dus dat per contractvervaldatum van de hoofddeelnemer alle contracten van de mededeelnemers worden omgezet naar enkel de ongevallenverzekering. Uiteraard ontvangen alle deelnemers ook het ingelegde spaarsaldo terug. Dit storten we terug op het iban-nummer waarvan we ook maandelijks incasseren en wat bij ons in het contract geregistreerd staat.

Ik ben korter dan 12 maanden deelnemer bij ixorg, kan ik ook eerder dan de hoofdvervaldatum stoppen met sparen?

Ja, dat kan. Het is vanaf 01 januari 2020 mogelijk om het sparen te stoppen en om enkel met onze ongevallenverzekering verder te gaan. Wil je per 01 januari 2020 dus niet meer sparen? Laat ons dit dan vóór 01 december 2019 weten. Daarna kun je tot uiterlijk twee maanden voor de contractvervaldatum van jouw contract aangeven dat je wenst te stoppen met sparen.
Voorbeeld: Je bent per 01 juli 2019 klant bij ixorg geworden. Dan is het tot 01 juli 2020 nog mogelijk om te sparen en te declareren. Wil je liever ook per 01 januari 2020 al enkel de ongevallenverzekering aanhouden? Laat het ons dan zo snel mogelijk weten via service@ixorg.nl.

Ik heb een voorschot ontvangen op een ingediende declaratie. Hoe betaal ik dat terug?

Per contractvervaldatum van jouw contract komt onze spaar- en declaratiefaciliteit te vervallen. Er wordt dan automatisch een eindafrekening gemaakt. Indien er een negatief saldo is ontstaan doordat we een voorschot hebben verleend, dan zullen we dit door middel van een automatische eindincasso met je verrekenen. Op jouw deelnemersportaal kun je terugvinden welk bedrag we nog bij jou incasseren.

Ik heb nog een positief saldo in mijn ixorg-potje staan. Hoe krijg ik dat terug?

Per contractvervaldatum van jouw contract komt onze spaar- en declaratiefaciliteit te vervallen. Er wordt dan automatisch een eindafrekening gemaakt. Het positieve spaarsaldo wordt dan uiterlijk 5 dagen na de contractvervaldatum terug gestort op het iban-nummer waarvan we ook maandelijks hebben geïncasseerd. Je kunt op jouw deelnemersportaal terugvinden hoeveel saldo we aan je terug betalen.

Kan ik de dekking van de ongevallenverzekering aanpassen?

Ja. Het is maandelijks mogelijk om de dekking van de ongevallenverzekering aan te passen. Je kunt nog steeds kiezen uit drie varianten: de dekking voor tandheelkundige schade, de dekking voor fysiotherapie na een ongeval of een dekking voor beide zorgsoorten. Wil je jouw dekking aanpassen? Geef dan de gewenste dekking aan ons door via service@ixorg.nl.

Kan ik het spaarsaldo van een mededeelnemer op een ander rekeningnummer laten uitbetalen?

Nee. Wij kunnen het spaarsaldo enkel terugstorten op een iban-nummer waarvan we ook minimaal één keer geïncasseerd hebben. Het is dus niet mogelijk om het spaarsaldo rechtstreeks op het iban-nummer van de mededeelnemer uit te keren. Wij gaan ervan uit dat de hoofddeelnemer dit met de mededeelnemer(s) verrekent.

Kan ik mijn spaarsaldo ook eerder terug krijgen?

Ja. Heb je een positief spaarsaldo staan en weet je zeker dat je hiermee geen nota’s meer wil laten uitbetalen? Dan kun je tot één maand voor de contractvervaldatum van jouw contract een ‘refund’ van je spaargeld aanvragen via service@ixorg.nl. Wij storten dan het spaarsaldo binnen vijf werkdagen weer op het bij ons bekende iban-nummer aan je terug. Vraag je geen ‘refund’ aan? Dan storten we het spaarsaldo uiterlijk vijf werkdagen na de einddatum van jouw contract terug op het iban-nummer wat bij ons in het contract geregistreerd staat.

Kan ik nog nota’s declareren bij jullie?

Als je nog een positief spaarsaldo hebt staan dan kan je tot een maand voor de contractvervaldatum nog nota’s declareren. Eén maand voor de contractvervaldatum bevriezen we het spaarsaldo. Dit spaarsaldo storten we dan terug op het iban-nummer wat bij ons in het contract geregistreerd staat.

Kan ik nog wel een contract bij ixorg afsluiten met de optie om te sparen voor mijn tandheelkundige en/of fysiotherapeutische kosten?

Nee. Het is niet meer mogelijk om nog nieuwe contracten af te sluiten waarmee je kunt sparen voor deze zorgkosten. Je kunt enkel een nieuw contract afsluiten voor de ongevallenverzekeringen.

Moet ik nu ergens anders een aanvullende verzekering afsluiten?

De ongevallenverzekering is een uniek product in Nederland. Voor onze verzekeringsoplossingen werken wij exclusief samen met Bovemij Schadeverzekeringen NV. De ongevallenverzekering biedt jouw dekking in het geval van schade die het gevolg is van een ongeval. Het is dus een schadeverzekering en geen zorgverzekering.

Via de tools op onze website kunt u zelf bepalen of ixorg voor jou een geschikt alternatief is voor de aanvullende mondzorg- en/of fysiotherapieverzekering. De keuze is aan jou of je een aanvullende verzekering wil afsluiten voor tandheelkundige zorg en/of fysiotherapie.

Waar ben ik nog voor verzekerd?

De dekking van de ongevallenverzekering blijft ongewijzigd. Dat betekent dat je nog steeds tot €10.000 per schadegeval verzekerd bent voor tandheelkundige schade als gevolg van een ongeval. De dekking voor fysiotherapie blijft 20 behandelingen als gevolg van een ongeval. Reguliere tandheelkundige kosten en fysiotherapie zijn voor eigen rekening.

Waarom kan ik vanaf de contractvervaldatum niet meer sparen?

Uit ons marktonderzoek is gebleken dat het grootste deel van onze deelnemers onze unieke verzekeringsoplossingen de belangrijkste reden vinden waarom zij klant zijn bij ixorg. De maandelijkse inleg in het zorgpotje wordt niet langer gezien als meerwaarde. Dat is voor ons reden om onze dienstverlening aan te passen naar een vorm die beter aansluit op de wensen van onze deelnemers.

Wat gebeurt er als ik niets doe?

Indien wij niets van jou horen zullen wij jouw contract conform onze voorwaarden per 01 januari 2020 omzetten naar een contract met enkel een ongevallenverzekering. Indien je nog een positief saldo hebt, zullen wij dit uiterlijk vijf werkdagen later weer terug storten op het iban-nummer wat bij ons in het contract geregistreerd staat. Indien er sprake is van een negatief saldo door bijvoorbeeld een voorschot, dan zullen wij uiterlijk vijf werkdagen later een eindincasso doen om het negatief saldo te verrekenen. Vanaf dat moment heb je via ixorg enkel nog de ongevallenverzekering.

Let op: Ben je later dan 01 januari 2019 deelnemer van ixorg geworden? Dan beëindigen we het sparen en declareren per contractvervaldatum (van het contract van de hoofddeelnemer).

Voorbeeld: ben je per 01 juni 2019 deelnemer bij ixorg geworden? Dan zullen wij het sparen en declareren per 01 juni 2020 beëindigen. Wil je hier eerder mee stoppen maar de ongevallenverzekering wel behouden? Dat kan, ga dan naar de vraag ‘Ik ben korter dan 12 maanden deelnemer bij ixorg, kan ik ook eerder dan de contractvervaldatum stoppen met sparen?’ voor meer informatie.

Wat is de ‘contractvervaldatum’?

De contractvervaldatum is de (theoretische) einde looptijd van jouw contract. Deze ligt altijd 12 maanden na de begindatum van jouw contract. Heb jij je bijvoorbeeld per 01 januari 2019 aangemeld, dan is de contractvervaldatum 01 januari 2020. Bij wijzigingen gaan wij uit van de contractvervaldatum van de hoofddeelnemer.

Welke kosten zijn gedekt?

Bij ixorg mondzorg is de schade aan je gebit die je oploopt door een ongeval, verzekerd tot maximaal € 10.000 per ongeval - met een maximum van 2 gevallen per contractjaar.

Bij ixorg fysio zijn ernstige blessures verzekerd. Denk aan botbreuken, ontwrichting en verscheuring van de meniscus, bind-, spier-, en peesweefsels, alsmede medische noodzakelijke fysiotherapie na een ongeval. Dit tot maximaal € 750 per gebeurtenis en gemaximeerd tot 20 behandelingen.

Gevaarlijke sporten
Voor beide ongevallenverzekeringen geldt dat er geen recht op uitkering bestaat ingeval van schade die direct of indirect is veroorzaakt door deelname van verzekerde aan de hierna genoemde gevaarlijke sporten: bobsleeën, skispringen, ijshockey, boks- en rugbywedstrijden, parachutespringen en paragliding/parapente.

Voor de specifieke dekking verwijzen we graag naar de voorwaarden. En heb je vragen? Wij staan voor je klaar!

Past ixorg bij mij?

Heb je een gezond gebit? Heb je geen (chronische) lichamelijke klachten? Dan is ixorg een voordelig alternatief voor jouw aanvullende tandarts- en/of fysiotherapieverzekering.  Mét de garantie dat als er onverwachts hoge kosten zijn door een ongeval of ernstige blessure, je verzekerd bent. Wel zo'n fijn idee, toch?

Waarom kiezen voor ixorg?

Bij een aanvullende verzekering ben je je premie altijd kwijt, los van de werkelijke kosten die je maakt.

Als je weinig zorgkosten verwacht, dan is het meestal niet verstandig om een aanvullende zorgverzekering af te sluiten. De kosten van de aanvullende verzekering wegen dan niet op tegen de premie die je voor je verzekering betaalt.

Zonder aanvullende verzekering  betaal je de kosten van de tandarts en fysio zelf. Dek daarom het ongevalsrisico af via ixorg. Want schade aan je gebit of fysio na een ongeval kan hoge kosten met zich meebrengen.

En als je wel een aanvullende verzekering hebt, kijk dan  of het ongevalsrisico goed gedekt is. Vaak is dat niet of onvoldoende verzekerd in de aanvullende verzekering. Je kunt dan overwegen om de ixorg ongevallenverzekering  voor mondzorg of fysio af te sluiten naast je aanvullende verzekering.

Ga dan voor zeker

Wat is er gedekt onder de ixorg ongevallenverzekering?

Wanneer kan ik me aanmelden?

Je kunt het hele jaar door instappen. Voor vragen? Bel 088 – 444 69 56. Wij helpen je graag.

wat is het verschil met een aanvullende verzekering?

Veel mensen hebben helemaal geen aanvullende zorgverzekering nodig. Ben je gezond en ga je zelden naar de tandarts of fysio? Dan betaal je met een aanvullende zorgverzekering hoogstwaarschijnlijk te veel. Je betaalt meestal meer premie dan dat je vergoedt krijgt, reken maar eens uit. En die premie ben je kwijt. Dan kun je vaak beter de tandarts of fysio zelf betalen.

Wat je echter  niet kunt voorzien zijn calamiteiten, waar behoorlijke bedragen mee gemoeid zijn en die je zelf moet betalen.  Denk aan ongevallen waarbij behoorlijke schade aan je gebit ontstaat. Of het oplopen van ernstige kwetsuren, waarvoor  fysiotherapie nodig is. Met de unieke verzekeringsoplossingen van ixorg is gebitsschade en/of fysiotherapie na een ongeval – tegen een aantrekkelijke premie – verzekerd.

 

Wat is ixorg?

ixorg biedt unieke ongevallenverzekeringen  voor schade aan je gebit en/of fysio. Je kunt ixorg combineren met elke basiszorgverzekering van elke verzekeraar. Zo sta je nooit onverwachts voor grote uitgaven, als er écht iets gebeurt. En dat voor een paar euro per maand.

Veel volwassenen kiezen ervoor om zich niet meer aanvullend te verzekeren voor de tandarts of fysiotherapeut. Dat betekent dat tandartskosten – en de eerste 20 fysiobehandelingen – voor eigen rekening komen. Ook het ongevalsrisico is vaak niet of onvoldoende verzekerd in de aanvullende verzekering.

Een klap op het stuur met je mond, een bal in je gezicht, een val van de fiets. Bij schade aan je gebit gaat het vaak om duizenden euro’s schade Deze kosten vallen  niet in de basis- zorgverzekering. Het ongevalsrisico is vaak niet of onvoldoende verzekerd in de aanvullende verzekeringen, vandaar ixorg met een ruime dekking tot € 10.000,-

Sport of reis je veel, of heb je een zwaar beroep? Dan is het risico op een ongeval best groot. Zonder een aanvullende zorgverzekering voor de fysio moet je de kosten voor een behandeling zelf betalen. Maar een aanvullende verzekering dekt vaak lang niet alle kosten. Vandaar ixorg met een ruime dekking voor fysiotherapie na ongevallen en bij ernstige blessures.

 

wat zijn de voordelen?

Voor mensen met een goed gebit en een gezond lijf zijn de aanvullende verzekeringen vaak te duur. Zelf de tandarts of fysio betalen is meestal goedkoper dan verzekeren.

Bij onvoorspelbare situaties zoals ongevallen en ernstige blessures, kunnen die tandarts- en/of fysiobezoeken aardig in de papieren lopen. Dat kun je afdekken via ixorg. Je valt bijv. van de fiets en hebt voor duizenden euro's kosten aan je gebit. Dan dekt ixorg dat. Of je breekt je schouderblad, of scheurt een spier. De 20 fysiobehandelingen die je als volwassene dan zelf moet betalen, zijn dan via ixorg gedekt.

Dus je echte risico's afgedekt voor slechts een paar euro per maand. Da's veelal (stukken) goedkoper dan een tandartsverzekering en/of fysioverzekering.

En als je wel een fysioverzekering of tandartsverzekering hebt is het ongevalsrisico daarmee meestal niet of onvoldoende afgedekt. Soms is het daarom verstandig om ixorg naast je aanvullende verzekering alsnog te nemen.

 

Ik ben mijn gebruikersnaam en/of wachtwoord kwijt. Wat kan ik doen?

Stuur een e-mail naar service@ixorg.nl met het verzoek om je gebruikersnaam door te geven. Vermeld je contract- of deelnemernummer bij je verzoek, dan sturen wij je de gebruikersnaam zo snel mogelijk toe. Let op: wij nemen alleen schriftelijke verzoeken in behandeling. Het wachtwoord kun je vervolgens via 'mijnixorg' eenvoudig zelf opnieuw instellen.

Wat zijn de kosten van ixorg?

Je betaalt per deelnemer een maandelijkse bijdrage/verzekeringspremie aan ixorg. Je kunt via de aanmeldprocedure meerdere personen aanmelden op 1 verzekeringscertificaat.

 • ixorg mondzorg   € 3,95
 • ixorg fysio              € 4,95
 • ixorg combi           € 5,95
Welke kosten zijn gedekt?

Bij ixorg mondzorg is de schade aan je gebit die je oploopt door een ongeval, verzekerd tot maximaal € 10.000 per ongeval - met een maximum van 2 gevallen per contractjaar.

Bij ixorg fysio zijn ernstige blessures verzekerd. Denk aan botbreuken, ontwrichting en verscheuring van de meniscus, bind-, spier-, en peesweefsels, alsmede medische noodzakelijke fysiotherapie na een ongeval. Dit tot maximaal € 750 per gebeurtenis en gemaximeerd tot 20 behandelingen.

Gevaarlijke sporten
Voor beide ongevallenverzekeringen geldt dat er geen recht op uitkering bestaat ingeval van schade die direct of indirect is veroorzaakt door deelname van verzekerde aan de hierna genoemde gevaarlijke sporten: bobsleeën, skispringen, ijshockey, boks- en rugbywedstrijden, parachutespringen en paragliding/parapente.

Voor de specifieke dekking verwijzen we graag naar de voorwaarden. En heb je vragen? Wij staan voor je klaar!

Wil je opzeggen bij ixorg?

Dat vinden we natuurlijk ontzettend jammer! Je opzegging kunnen we uitsluitend verwerken als we deze schriftelijk hebben ontvangen. Stuur een e-mail met het verzoek om opzegging naar service@ixorg.nl. Vermeld daarin je contract- of deelnemer nummer en de gewenste datum van opzegging.

Wat is de opzegtermijn?
Je kunt je contract met ixorg per iedere eerste van de maand beëindigen, nadat de minimale looptijd van 12 maanden is verstreken en met inachtneming van één maand opzegtermijn. Je contract wordt dan per eerstvolgende mogelijkheid beëindigd.

Ontvangen wij je opzegging bijvoorbeeld op 20 december 2019? Dan wordt je contract met de inachtneming van één maand opzegtermijn per 01-02-2020 beëindigd.

 

Fysiotherapie na een ongeval

Wanneer je na een ongeval ( ook tijdens het sporten )  een forse blessure oploopt, wil je daar natuurlijk zo snel mogelijk aan geholpen worden! Dat begrijpen we. Als je via ixorg de ongevallenverzekering voor fysio  of de combi hebt afgesloten waarin fysiotherapeutische zorg is opgenomen, dan is de behandeling mogelijk gedekt op de ongevallenverzekering. De ongevallenverzekering is ondergebracht bij Bovemij. Om de schade in behandeling te kunnen nemen heeft Bovemij de volgende gegevens nodig:

 1. een volledig ingevuld en ondertekend schade aangifteformulier FYSIO
 2. je deelnemercertificaat van ixorg, eenvoudig te downloaden via je persoonlijke portaal op onze website
 3. een verwijzing van je behandelend arts (indien van toepassing)
 4. indien er sprake is van een ongeval: overige schriftelijke informatie die betrekking heeft op het ongeval en de daaropvolgende schade. Denk aan een procesverbaal of politierapport, contactgegevens van eventueel betrokken partij(en), et cetera.

Tip! Vraag voor een snelle(re) beoordeling van je schade, je fysiotherapeut om een diagnosekaart in te vullen.

Gebitsschade na een ongeval

Wanneer je ixorg mondzorg of ixorg combi hebt afgesloten, dan is je gebitsschade  na een ongeval in de meeste gevallen (tot € 10.000) gedekt op de ongevallenverzekering. Heb je een ongeval gehad? Dan is het belangrijk zo snel mogelijk aan de ongevallenverzekeraar te melden wat er is gebeurd, en wat de schade is. De ongevallenverzekering is ondergebracht bij Bovemij. In het geval van gebitsschade heeft Bovemij de volgende gegevens van je nodig:

 1. een volledig ingevuld en ondertekend schade aangifteformulier MONDZORG
 2. je deelnemercertificaat van ixorg, eenvoudig te downloaden via je persoonlijke portaal op onze website
 3. nota’s (als je die al hebt ontvangen wanneer je de direct behandeld bent na het ongeval)
 4. een behandelplan of begroting van de voorgestelde behandeling van de tandarts
 5. een foto van je mond waarop de schade zichtbaar is
 6. overige schriftelijke informatie die betrekking heeft op het ongeval en de daaropvolgende schade. Denk aan een procesverbaal of politierapport, contactgegevens van eventueel betrokken partij(en), et cetera.
Schade melden

Stuur het ingevulde, ondertekende schade-aangifteformulier en de overige stukken per e-mail naar medischedienst@bovemij.nl, onder vermelding van je contractnummer en achternaam. Versturen per post kan naar het volgende adres:

Bovemij
Afdeling Inkomensverzekeringen
Postbus 7110
6503 GP NIJMEGEN

Binnen twee werkdagen na ontvangst van je schademelding weet je of jouw schade gedekt is. Heb je vragen over het verloop van de schadebehandeling? Neem dan contact op met Bovemij via 024 - 366 66 66.

Ervaar je problemen bij de behandeling of afhandeling van de schade? Neem dan contact op met onze klantenservice via 088 - 444 69 56.

Wil je een wijziging doorgeven?

Een aantal wijzigingen kun je zelf eenvoudig doorvoeren. Dit kun je doen in je deelnemersportaal.

Alle wijzigingsverzoeken kun je ook sturen naar service@ixorg.nl.

Kunnen we je ergens mee helpen?

we maken het je graag gemakkelijk!

Contact

Bel 088 - 765 40 97
mail service@ixorg.nl
ma - vr 09.00 - 17.00

Geen aanvullende verzekering afgesloten? Voorkom onverwachte én hoge zorgkosten. Dek jouw risico’s af!

Nu aanmelden
U gebruikt een sterk verouderde internetbrowser.

Werk uw huidige browser bij naar de laatste versie. Update mijn browser nu