Voorkom inkomens verlies door calamiteiten

Financiële zekerheid in geval van een ongeval of ernstige ziekte.

De ixorg gezin zekerheid is uniek in Nederland. Deze verzekering biedt een ruime financiële tegemoetkoming bij een hartaanval, hersenbloeding of kanker, bij blijvende invaliditeit als gevolg van een ongeval en bij overlijden als gevolg van een ongeval. Een betaalbare oplossing die je bij geen andere verzekeraar tegenkomt.

De ixorg oplossing:

  • Bij overlijden door een ongeval uitkering maximaal €100.000
  • Bij blijvende invaliditeit door een ongeval uitkering maximaal €100.000
  • Bij volledige arbeidsongeschiktheid door een ongeval maximaal €1.000/maand met een maximum van 24 maanden.
  • Bij een diagnose Ernstige ziekte (kanker, hartinfarct, beroerte ) uitkering maximaal €10.000.
Informatie documentPolisvoorwaarden gezin zekerheidsplan

Unieke bescherming

Stel dat je lange tijd niet kunt werken door een ziekte of ongeluk. Of erger nog, door een gebeurtenis blijvend invalide raakt. Dan zal jij je werk niet meer zoals voorheen kunnen doen en je leven anders moeten inrichten. Je vaste kosten lopen door, terwijl je inkomen terugvalt. Misschien moet je woning aangepast worden of zijn er medische kosten die jouw ziektekostenverzekering niet vergoedt. Dan is een financiële tegemoetkoming zeer welkom. Kies daarom voor ixorg gezin zekerheid. 

Af te sluiten door zzp’ers en werknemers

Eenvoudig transparant

De premie van de verzekering is afhankelijk van je leeftijd en de keuzes die je maakt bij aanvang van de verzekering. Met de ixorg gezin zekerheid weet je precies waar je aan toe bent. Duidelijke keuzes in dekkingen en verzekerde bedragen, een eenvoudig aanvraag- en acceptatietraject en een heldere premie:

Ter indicatie. Je kunt je voor keuze 1 al verzekeren vanaf 5,27 per maand als je jonger dan 40 bent. En de duurste keuze (keuze 4) kost dan 21,04 per maand.

We nemen persoonlijk contact met je op als je het onderstaande contactformulier invult.

Contact formulier

Dit product is in samenwerking met Chubb ontwikkeld.

En… wie is Chubb?
Chubb is de grootste schadeverzekeraar ter wereld en onderscheidt zich door haar brede productaanbod, financiële kracht en wereldwijd lokale aanwezigheid. Naast tal van verzekeringen voor bedrijven, beschikt Chubb over een ruim productaanbod ongevallen- en welzijnsverzekeringen voor particulieren. Voor die mensen die hun welzijn en dat van hun naasten zoveel mogelijk willen beschermen, biedt Chubb een breed scala aan verzekeringsoplossingen. Particulieren kunnen bij Chubb terecht voor verzekeringen die dekking en/of een eenmalige uitkering bieden bij (overlijden na) een ongeval, ernstige ziekten en/of blijvende invaliditeit.