Slim besparen op je zorgkosten? ixorg!

Door tandartsen en fysiotherapeuten, voor jou.

Hoe het ooit begon

“Goede mondzorg moet toch voor iedereen toegankelijk en betaalbaar zijn?” Vanuit die gedachte is ixorg ontwikkeld. Als alternatief voor de aanvullende tandartsverzekering. Inmiddels is ook ixorg fysio gelanceerd, waarmee je zelf spaart voor (toekomstige) fysiotherapiebehandelingen. En goed verzekerd bent voor als er écht iets gebeurt.

Waarom ixorg?

Een groot deel van je mondzorgkosten is te voorzien, zeker als je een goed gebit hebt. Daar kun je een buffer voor opbouwen. En voor kosten die je niet kunt voorzien, zoals na een ongeval, kun je je verzekeren. Je betaalt vanuit je zorgpot alleen voor de kosten die je maakt, blijft baas over je eigen geld én bent voor maar liefst € 10.000 (mondzorg) en/of 20 noodzakelijke behandelingen (fysiotherapie) verzekerd bij ernstige blessures of na een ongeval. De beste zorg, voor de laagste prijs. Dat is ixorg.

Voor wie?

Veel mensen zijn niet of onvoldoende verzekerd voor tandheelkundige of fysiotherapeutische hulp. De reden daarvoor is vaak de hoge, vaste kosten voor de aanvullende zorgverzekering. Je premie ben je kwijt. En dan is het nog afwachten óf en in welke mate je je kosten vergoed krijgt als je wel een (dure) behandeling nodig hebt. Toch is het handig geld opzij te zetten voor toekomstige mondzorg of fysiotherapie. Zodat je niet voor vervelende financiële verrassingen komt te staan.

Heb je een gezond gebit, verwacht je geen bijzondere behandelingen? Sport je veel? Of vind je het lastig zelf geld opzij te zetten voor de tandarts of fysio? Dan is ixorg perfect voor jou. Verwacht je een dure behandeling of twijfel je nog? Bekijk aan de hand van de rekentool wat het beste maandbedrag voor je is. En: of ixorg bij je past.

Lage kosten, ultieme vrijheid, gemak én zekerheid

Al meer dan 10.000 mensen kozen voor ixorg

Ixorg is een uniek product. Klanten kiezen voor ixorg vanwege het gemak, de lage kosten en de uitzonderlijk hoge dekking bij ongevallen. Bovendien: bij ixorg ben je de baas over je eigen geld. Waar wacht je nog op?