Fysiotherapie nodig?

Regel ’t eenvoudig zelf met ixorg

Sport je veel? Heb je een zittend of fysiek zwaar beroep? Dan is het risico op een aandoening best groot. Zonder een aanvullende zorgverzekering voor fysiotherapie krijg je geen vergoeding, dus moet je de kosten voor de fysio zelf betalen. Óf een aanvullende verzekering afsluiten. Maar die is prijzig. En dekt lang niet altijd alle kosten.

past ixorg bij mij?

Al vanaf € 5,50 per maand

Ixorg is hét goedkope alternatief voor jouw aanvullende zorgverzekering voor fysiotherapie. Al vanaf € 5,50 per maand ben je tot € 750 verzekerd voor fysiotherapeutische zorg bij ernstige blessures. Én spaar je voor reguliere fysiobehandelingen. Ben je met meer thuis? Elk volgend gezinslid boven de 18 jaar betaalt maar € 4,50 premie per maand. Zorgkosten voor kinderen onder de 18 hoef je niet te verzekeren. Die vallen (grotendeels) binnen de basisverzekering.

De voordelen

  • Bespaar tot wel € 150 per jaar
  • Geen ingewikkelde acceptatievoorwaarden
  • ixorg betaalt je fysiobehandelingen uit jouw zorgpot
  • Wereldwijd tot 20 behandelingen verzekerd bij ernstige blessures
  • Direct online aanmelden
  • Extra combinatiekorting met ixorg mondzorg

Met ixorg fysio betaal je je eigen aanvullende zorg op maat. Niets meer en niets minder. Houd je aan het eind van het jaar geld over? Dat neem je gewoon mee naar volgend jaar, je verlaagt je maandbedrag óf we betalen het aan je terug.

Betaal niet meer dan nodig is

Met een maandelijks bedrag van minimaal € 3,00 bouw je eenvoudig een zorgpotje op. Daarnaast betaal je € 5,50 per maand voor je deelname en de ongevallenverzekering. Mocht je een beroep doen op je fysiotherapeut, dan betalen wij de rekening direct uit jouw zorgpot. Zit er (nog) niet genoeg in? Dan schieten wij het bedrag (van hooguit je jaarbudget, met een maximum van € 240) voor je voor. Of je betaalt de nota zelf. Wat je wilt.

ixorg. Hét goedkope alternatief voor je aanvullende fysioverzekering.

massage via ixorg

Ontdek ook de grote waarde van een preventieve massage op jouw gezondheid, ga naar een masseur bij jou in de buurt. Zit je bij ixorg? Dan kun je je zorgpot vanaf nu ook gebruiken voor een (sport)massagebehandeling. Want als je goed voor je lichaam zorgt, heb je uiteindelijk ook minder zorg nodig. En dat scheelt weer in de portemonnee 😉

Lees ook het blog artikel hierover.

past ixorg bij mij?

Besparen op je aanvullende zorgverzekering? regel het vandaag nog.