wat is ixorg?

ixorg is een service concept en biedt  haar deelnemers unieke collectieve ongevallen verzekeringen voor schade aan je gebit en de kosten van fysio en/of ziekenhuisopname. Die kosten zijn voor eigen rekening als je alleen een basiszorgverzekering hebt afgesloten. Die vaak hoge kosten zijn via onze collectieve verzekering afgedekt.

waarom ixorg

Als je vrijwel nooit naar de fysio of tandarts gaat is een aanvullende verzekering vaak te duur. Veel volwassenen kiezen er tegenwoordig voor om zich niet meer aanvullend te verzekeren voor de tandarts of fysiotherapeut. Bij calamiteiten zoals een ongeval met schade aan je gebit of een ernstige blessure is het juist wel fijn om verzekerd te zijn. Een calamiteit kan namelijk hoge zorgkosten met zich meebrengen. Ixorg bied de mogelijkheid om dit risico voor een paar euro  af te dekken.

Als je door een ongeval minimaal 24 uur in het ziekenhuis wordt opgenomen en je hebt nog geen zorgkosten gehad die verrekend zijn met je eigen risico van de basis zorgverzekering zul je waarschijnlijk in een keer € 385,- zelf moeten betalen. Wij keren je direct € 400,- uit ter compensatie,

Loop geen risico en meld je vandaag nog aan!

Bereken jouw voordeelNu aanmelden

goed verzekerd voor schade aan je gebit en noodzakelijke fysiotherapie

Bij ixorg tand pech ben je tot wel € 20.000 verzekerd voor gebitsschade en €1.000,- verzekerd voor logopedie na een ongeval. Bij ixorg fysio blessure tot maximaal 20 behandelingen na een ongeval – én bij botbreuken, scheuring van spier-, bind- en peesweefsel. Wereldwijd.

Wat kost het?

ixorg. stap voor stap

 1. Meld je aan
  Het is zo gebeurd. We hebben maar een paar gegevens van je nodig. Na je aanmelding ontvang je een bevestigingsmail, waarmee je het aanmeldingsproces afrondt. Zodra we je hebben ingeschreven, krijg je toegang tot je eigen portal met je verzekeringscertificaat.
 2. De kosten
  Jij betaalt een maandelijkse deelnemersbijdrage voor de kosten van de collectieve verzekering en onze overige diensten. Deze hangt af van je pakket:

   • ixorg tand pech                                                 € 3,95
   • ixorg fysio  blessure                                          € 4,95
   • ixorg combi  (tand pech en fysio blessure)  € 5,95
   • ixorg uitkering bij ziekenhuisopname in combinatie met tand pech of fysio blessure gratis
 3. Bij onverwachte gebeurtenissen
  Je bent direct verzekerd na een ongeval. Tot maximaal € 20.000 bij gebitsschade,  €1.000,- verzekerd voor logopedie/of maximaal 20 fysiobehandelingen (tot € 750,00). Bij ziekenhuisopname van tenminste 24 uur keren we direct € 400,-. Wel zo’n fijn idee.

Ontdek ook de kracht van ixorg. Vragen? Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen of neem contact met ons op!

profiteer van extra voordelen én dekking!