wat is ixorg?

ixorg biedt unieke ongevallenverzekeringen voor schade aan je gebit en/of fysio. Je kunt ixorg combineren met elke basiszorgverzekering van elke verzekeraar. Zo sta je nooit onverwachts voor grote uitgaven, als er écht iets gebeurt. En dat voor een paar euro per maand.

waarom ixorg

Als je vrijwel nooit naar de fysio of tandarts gaat is een aanvullende verzekering vaak te duur. Veel volwassenen kiezen er tegenwoordig voor om zich niet meer aanvullend te verzekeren voor de tandarts of fysiotherapeut. Bij calamiteiten zoals een ongeval met schade aan je gebit of  een ernstige blessure is het juist wel fijn verzekerd te zijn en dat kan via ixorg.

Ook al heb je een aanvullende verzekering, vaak is het ongevalsrisico niet of onvoldoende verzekerd.

Voor slechts een paar euro per maand verzeker je je bij ixorg.

past ixorg bij mij?

goed verzekerd voor schade aan je gebit en noodzakelijke fysiotherapie

Bij ixorg mondzorg ben je tot wel € 10.000 verzekerd voor gebitsschade na een ongeval, bij ixorg fysio tot maximaal 20 behandelingen na een ongeval – én bij botbreuken, scheuring van spier-, bind- en peesweefsel. Wereldwijd. En je kan na het eerste verzekeringsjaar op elk moment in- of uitstappen.

hoe werkt ixorg

verzeker je tegen schade aan je gebit

Een klap op het stuur met je mond, een bal in je gezicht, een val van de fiets. Bij schade aan je gebit gaat het vaak om duizenden euro’s schade Deze kosten vallen  niet in de basis- zorgverzekering. Het ongevalsrisico is vaak niet of onvoldoende verzekerd in de aanvullende verzekeringen, vandaar ixorg met een ruime dekking tot 10.000,-

meer over mondzorg

verzeker fysiotherapie na een (sport) – ongeval

Een val van de fiets waarbij je schouderblad breekt, een gebroken enkel met voetballen of een gescheurde spier. Zonder een aanvullende zorgverzekering voor de fysio moet je de eerste 20 behandelingen meestal zelf betalen. Maar een aanvullende verzekering dekt vaak lang niet alle kosten. Vaak ben je verzekerd voor een maximum aantal behandelingen. Vandaar ixorg met een ruime dekking voor fysiotherapie na ongevallen en bij ernstige blessures.

meer over fysio