wat is ixorg?

sparen voor mondzorg en fysiotherapie in combinatie met een ongevallenverzekering… dat is ixorg.

waarom ixorg

“Goede mondzorg moet toch voor iedereen toegankelijk en betaalbaar zijn?” Vanuit die gedachte is ixorg ontwikkeld. Als alternatief voor de aanvullende tandartsverzekering. Inmiddels is ook ixorg fysio gelanceerd, waarmee je zelf spaart voor (toekomstige) fysiotherapiebehandelingen. En goed verzekerd bent voor als er écht iets gebeurt.

Een groot deel van je mondzorgkosten is te voorzien, zeker als je een goed gebit hebt. Daar kun je een buffer voor opbouwen. En voor kosten die je niet kunt voorzien, zoals na een ongeval, kun je je verzekeren. Je betaalt vanuit je zorgpot alleen voor de kosten die je maakt, blijft baas over je eigen geld én bent voor maar liefst € 10.000 (mondzorg) en/of 20 noodzakelijke behandelingen (fysiotherapie) verzekerd bij ernstige blessures of na een ongeval. De beste zorg, voor de laagste prijs. Dat is ixorg.

past ixorg bij mij?

sparen voor de zorgkosten die je verwacht

Je krijgt bij ixorg een eigen zorgspaarpot. Je kan je eigen spaarinleg gemakkelijk inzien. Daarbij als het nodig is geeft ixorg je een gratis voorschot bij onvoldoende inleg. Tevens is er extra gezinsvoordeel wanneer je een gezinsspaarpot aanmaakt.

goed verzekerd bij een ongeval

Bij mondzorg ben je tot wel € 10.000 verzekerd bij een ongeval en voor de fysio tot maximaal 20 behandelingen na een ongeval en bij een ernstige blessure. Je kan op elk moment in- en uitstappen bij ixorg. Ook ben je verzekerd in buitenland met ixorg.

hoe werkt ixorg

spaar voor mondzorg

Iedereen moet naar de tandarts. Heb je een gezond gebit en een aanvullende tandartsverzekering? Dikke kans dat je te veel betaalt. En: niet elke behandeling wordt (helemaal) vergoed. Alleen betalen voor zorg die je afneemt? Kies dan voor ixorg. Wil je weten of ixorg bij je past? Ga naar: past ixorg bij mij?

meer over mondzorg

spaar voor fysiotherapie

Sport je veel? Heb je een zittend of fysiek zwaar beroep? Dan is het risico op een aandoening best groot. Zonder een aanvullende zorgverzekering voor fysio moet je de kosten zelf betalen. Óf een aanvullende verzekering afsluiten. Maar die is prijzig. En dekt lang niet altijd alle kosten.

meer over fysio

Voor wie?

Veel mensen zijn niet of onvoldoende verzekerd voor tandheelkundige of fysiotherapeutische hulp. De reden daarvoor is vaak de hoge, vaste kosten voor de aanvullende zorgverzekering. Je premie ben je kwijt. En dan is het nog afwachten óf en in welke mate je je kosten vergoed krijgt als je wel een (dure) behandeling nodig hebt. Toch is het handig geld opzij te zetten voor toekomstige mondzorg of fysiotherapie. Zodat je niet voor vervelende financiële verrassingen komt te staan.

Heb je een gezond gebit, verwacht je geen bijzondere behandelingen? Sport je veel? Of vind je het lastig zelf geld opzij te zetten voor de tandarts of fysio? Dan is ixorg perfect voor jou. Verwacht je een dure behandeling of twijfel je nog? Bekijk aan de hand van de scan of ixorg bij jou past en wat het beste maandbedrag voor je is.

past ixorg bij mij?voordelen van ixorg