Jantina

Waarom onnodig veel voor een aanvullende verzekering betalen, als het ook anders kan?

“Toen een van mijn beste vriendinnen me vertelde over ixorg, werd ik meteen enthousiast. Ik reis veel, speur het net af voor de beste vliegtickets. Voor de beste prijs natuurlijk. Waarom zou ik dan onnodig veel voor mijn zorg betalen? Dat geef ik liever uit aan een mooi souvenir, of aan mijn volgende reis.

Waarom onnodig veel voor mijn zorgverzekering betalen? Dat geef ik liever uit aan mijn volgende reis.

“Ik zit nu zo’n 1,5 jaar bij ixorg. Ik heb daarnaast een zorgspaarpotje aangemaakt via m’n bankapp. Daar maak ik sinds kort maandelijks geld naar over. Als het zo doorgaat houd ik voor het tweede jaar op rij geld over!

Het risico dat ik door een ongeval iets aan mijn gebit krijg, wat waarschijnlijk superveel geld kost, heb ik nu verzekerd. Dat zat niet in mijn tandartsdekking die voorheen had. Naast de jaarlijkse controle heb ik trouwens nog geen tandartskosten gehad, dus dat gaat lekker zo. Het geld wat overblijft, laat ik gewoon staan. Dat is weer een mooi potje, mocht ik wel ineens een gaatje of iets hebben. Al met al ben ik veel goedkoper uit dan als ik voor een aanvullende tandartsverzekering had gekozen. En het geld van mijn ‘zorgspaarpotje’ blijft gewoon van mij. Kijk, daar kan ik nou echt een kick van krijgen. De beste tickets, kamers én zorg, voor de beste prijs.

ixorg bleek voor mij de meest voordelige, slimme oplossing. Ik heb een gezond gebit, maar mocht er dan toch een keer een extra behandeling nodig zijn, dan schrik ik niet zo van de rekening.  In die zin ben ik een echte Nederlander: geen cent te veel en toch de zekerheid. Ondertussen kan ik lekker doorsparen voor mijn volgende trip naar Maleisië. Ik ben er blij mee!”

Jantina Mantingh
Rechtenstudent

Spaar net als Jantina zelf voor je eigen zorg en bespaar flink op jouw zorgkosten.