Charon van den Brink

Eerlijke zorg, voor een eerlijke prijs

“Toen ik na de geboorte van de meiden minder ging werken, hebben we eens kritisch naar onze kostenposten gekeken. We besloten onder andere de uitgebreide zorg- en tandartsverzekeringen op te zeggen. Ooit op aanraden van mijn ouders afgesloten, maar eigenlijk maakten we er nooit gebruik van. Nooit zo bij nagedacht, maar wat zonde eigenlijk. Daarmee spaarden we bij elkaar al gauw zo’n € 120 per maand uit, dat scheelde ruim € 1.400 per jaar! Best een mooi bedrag.

Zorg die je nodig hebt, voor een eerlijke prijs.

We besloten een deel van dat geld maandelijks automatisch naar ixorg over te laten schrijven. Zo sparen we zelf voor onze tandartsrekeningen. Tot nu toe blijkt het een goede keus. Zoals verwacht vallen de rekeningen mee, op controles – en hier en daar een röntgenfoto of gaatje – na. Door het ruime maandbedrag hebben we er geen omkijken meer naar. Sterker nog, er zit inmiddels een aardig bedrag in de pot. Misschien haal ik de helft er eind van het jaar wel uit. Voor een weekendje weg of dagje shoppen met m’n dochters ofzo ;).

Waarom ixorg? Sinds ik moeder ben, leef ik veel bewuster. We eten gezond, zoveel mogelijk biologisch. Ik koop graag mooie producten, voor een eerlijke prijs. Het principe van ixorg past daarbij. De zorg die je nodig hebt, voor een eerlijke prijs. De combinatie met het fysiopakket spreekt me ook wel aan. Met alleen een basisverzekering moet ik eventuele fysiobehandelingen zelf betalen. Dat is zuur geld. Net als dat je terug moet betalen aan de Belastingdienst. Of voor je energie. Op zo’n onverwachte kostenpost zitten we echt niet te wachten. Ik ga er zeker over nadenken.”

Charon van den Brink
Leerkracht basisschool

Spaar net als Charon zelf voor je eigen zorg en bespaar flink op jouw zorgkosten.