Sasja Noordziel

Het voelt goed, betalen voor wat ik gebruik

“Ik heb alleen een basiszorgverzekering, de tandartsrekeningen betaal ik zelf. Toch zat ik al een tijdje te dubben over het afsluiten van een aanvullende zorgverzekering voor mijn tandartskosten. Want stel dat ik wel ineens een dure wortelkanaalbehandeling nodig heb? Dat is toch een dikke rekening waar je niet op zit te wachten.

Het voelt gewoon goed. Ik betaal puur voor wat ik afneem. Zo hoort het ook.

Ik had op internet al wat research gedaan, de goedkoopste tandartsverzekering zat rond de € 75 per jaar. Dat is een dure controle als ik verder geen behandelingen nodig heb! En als je naar de dekking keek, zaten daar ook weer allemaal haken en ogen aan. Ik heb het verder zo gelaten, tot ik onlangs op een vergelijkingssite ixorg zag staan. Ik heb me vrijwel meteen aangemeld, ik had er gewoon een goed gevoel bij. Een initiatief van tandartsen, het geld blijft van mij…

Het aanmelden ging makkelijk. Inmiddels wordt er elke maand automatisch een x bedrag van mijn rekening geïncasseerd, de rekening van mijn tandarts betaalt ixorg rechtstreeks. Ik kan gewoon naar mijn eigen tandarts en het geld wat ik overhoud, laat ik lekker in m’n zorgpot zitten. Dat is dan alvast voor de wortelkanaalbehandeling, of het gaatje dat toch geheid een keer gaat komen. Waarom ixorg? Het voelt gewoon goed. Ik betaal puur voor wat ik afneem. Zo hoort het ook.”

Sasja Noordziel
Voedingsconsulente

Spaar net als Sasja zelf voor je eigen zorg en bespaar flink op jouw zorgkosten.