Sasja

Het voelt goed dat mijn gebit tegen schade verzekerd is

“Ik heb alleen een basiszorgverzekering, de tandartsrekeningen betaal ik zelf. Toch zat ik al een tijdje te dubben over het afsluiten van een aanvullende zorgverzekering voor mijn tandartskosten. Want stel dat ik wel ineens échte gebitsschade oploop, bijvoorbeeld door een ongeval? Dat is toch een dikke rekening waar je niet op zit te wachten.

Het voelt gewoon goed. Ik heb zelf de regie.

Ik had op internet al wat research gedaan, de goedkoopste tandartsverzekering zat rond de € 75 per jaar. Dat is een dure controle als ik verder geen behandelingen nodig heb! En als je naar de dekking keek, zaten daar ook weer allemaal haken en ogen aan. Ik heb het verder zo gelaten, tot ik onlangs op een vergelijkingssite ixorg zag staan. Ik heb me vrijwel meteen aangemeld, ik had er gewoon een goed gevoel bij. Een initiatief van tandartsen. 

Het aanmelden ging makkelijk. Ik weet nu dat ik voor schade aan mijn gebit verzekerd ben, want er kan altijd iets gebeuren. En mijn reguliere behandelingen? Die betaal ik gewoon zelf. Ik zorg via mijn eigen spaarrekening dat ik altijd wat geld achter de hand heb voor tegenvallers. Altijd nog goedkoper dan een dure tandartsverzekering.”

Sasja 
Voedingsconsulente

Spaar net als Sasja zelf voor je eigen zorg en bespaar flink op jouw zorgkosten.