Hoe kunnen wij je helpen?

Doorzoek de website van ixorg

Geen aanvullende verzekering, maar wel je risico's afgedekt

Combineer ixorg met je basisverzekering en wees verzekerd voor de echte risico's voor fysio en tandarts.

Bereken je voordeel wat is ixorg

Goed verzekerd bij een ongeval of blessure voor tandarts & fysio

Betaal je tandarts of fysio zelf. Dat is vaak voordeliger dan de aanvullende verzekering. En kies voor ixorg om je échte risico's af te dekken.

Lees meer over wat IXORG is

Wanneer past ixorg bij jou

 • Je hebt alleen een basiszorgverzekering
 • Je wilt geen aanvullende verzekering
 • Je betaalt je tandarts en fysio gewoon zelf
 • Bij calamiteiten wil je wel verzekerd zijn
 • Ideaal voor sporters, zzp’ers, studenten & actieve ouderen
wat is ixorg

Zelf kiezen voor mondzorg- en/of fysiodekking

 • Verzekerd voor schade aan je gebit tot wel € 10.000 na een ongeval
 • Verzekerd voor 20 fysiobehandelingen na een ongeval
 • Verzekerd voor 20 fysiobehandelingen na botbreuken, scheuring van spieren, pezen en bindweefsel
 • En dat voor een paar euro per maand
bereken je voordeel

Veelgestelde vragen

De 5 meestgestelde vragen over ixorg

er gaat wat veranderen binnen ixorg

Na uitgebreid marktonderzoek en veel gesprekken met deelnemers, hebben wij besloten ixorg grondig op de schop te nemen en onze dienstverlening aan te passen. De uitgebreide ongevallenverzekeringen voor mondzorg en fysiotherapie zijn  veelal de belangrijkste reden om klant te worden bij ixorg. Daarentegen wordt de meerwaarde van de verplichte maandelijkse inleg voor mondzorg- en/of fysiotherapiekosten betwijfeld. Je kunt via internetbankieren tegenwoordig immers eenvoudig je eigen ‘spaarpotjes’ – voor onvoorziene zorgkosten, of andere mooie spaardoelen – aanmaken.

Lees meer

wat is het verschil met een aanvullende verzekering?

Veel mensen hebben helemaal geen aanvullende zorgverzekering nodig. Ben je gezond en ga je zelden naar de tandarts of fysio? Dan betaal je met een aanvullende zorgverzekering hoogstwaarschijnlijk te veel. Je betaalt meestal meer premie dan dat je vergoedt krijgt, reken maar eens uit. En die premie ben je kwijt. Dan kun je vaak beter de tandarts of fysio zelf betalen.

Wat je echter  niet kunt voorzien zijn calamiteiten, waar behoorlijke bedragen mee gemoeid zijn en die je zelf moet betalen.  Denk aan ongevallen waarbij behoorlijke schade aan je gebit ontstaat. Of het oplopen van ernstige kwetsuren, waarvoor  fysiotherapie nodig is. Met de unieke verzekeringsoplossingen van ixorg is gebitsschade en/of fysiotherapie na een ongeval – tegen een aantrekkelijke premie – verzekerd.

 

wat zijn de voordelen?

Voor mensen met een goed gebit en een gezond lijf zijn de aanvullende verzekeringen vaak te duur. Zelf de tandarts of fysio betalen is meestal goedkoper dan verzekeren.

Bij onvoorspelbare situaties zoals ongevallen en ernstige blessures, kunnen die tandarts- en/of fysiobezoeken aardig in de papieren lopen. Dat kun je afdekken via ixorg. Je valt bijv. van de fiets en hebt voor duizenden euro's kosten aan je gebit. Dan dekt ixorg dat. Of je breekt je schouderblad, of scheurt een spier. De 20 fysiobehandelingen die je als volwassene dan zelf moet betalen, zijn dan via ixorg gedekt.

Dus je echte risico's afgedekt voor slechts een paar euro per maand. Da's veelal (stukken) goedkoper dan een tandartsverzekering en/of fysioverzekering.

En als je wel een fysioverzekering of tandartsverzekering hebt is het ongevalsrisico daarmee meestal niet of onvoldoende afgedekt. Soms is het daarom verstandig om ixorg naast je aanvullende verzekering alsnog te nemen.

 

Wat zijn de kosten van ixorg?

Je betaalt per deelnemer een maandelijkse bijdrage/verzekeringspremie aan ixorg. Je kunt via de aanmeldprocedure meerdere personen aanmelden op 1 verzekeringscertificaat.

 • ixorg mondzorg   € 3,95
 • ixorg fysio              € 4,95
 • ixorg combi           € 5,95
hoe werkt ixorg?

ixorg biedt unieke ongevallenverzekeringen  voor schade aan je gebit en/of fysio. Je kunt ixorg combineren met elke basiszorgverzekering van elke verzekeraar. Zo sta je nooit onverwachts voor grote uitgaven, als er écht iets gebeurt. En dat voor een paar euro per maand. je meldt je aan via onze aanmeldprocedure op de website.

Veel volwassenen kiezen ervoor om zich niet meer aanvullend te verzekeren voor de tandarts of fysiotherapeut. Dat betekent dat tandartskosten – en de eerste 20 fysiobehandelingen – voor eigen rekening komen. Ook het ongevalsrisico is vaak niet of onvoldoende verzekerd in de aanvullende verzekering.

Een klap op het stuur met je mond, een bal in je gezicht, een val van de fiets. Bij schade aan je gebit gaat het vaak om duizenden euro’s schade Deze kosten vallen  niet in de basis- zorgverzekering. Het ongevalsrisico is vaak niet of onvoldoende verzekerd in de aanvullende verzekeringen, vandaar ixorg met een ruime dekking tot € 10.000,-

Sport of reis je veel, of heb je een zwaar beroep? Dan is het risico op een ongeval best groot. Zonder een aanvullende zorgverzekering voor de fysio moet je de kosten voor een behandeling zelf betalen. Maar een aanvullende verzekering dekt vaak lang niet alle kosten. Vandaar ixorg met een ruime dekking voor fysiotherapie na ongevallen en bij ernstige blessures.

 

Bekijk meer veelgestelde vragen

wat is ixorg?

Met ixorg ben je verzekerd voor de echte risico's
Meer over IXORG

waarom ixorg?

Met een gezond gebit en een gezond lijf betaal je meestal te veel voor een aanvullende verzekering. Niet verstandig. Met ixorg verzeker je je echte risico's, voor slechts een paar euro per maand.
Lees meer

Een verzekering voor echte risico's

Heb je door een ongeval schade aan je gebit, of fysiotherapie nodig? Wij betalen de kosten die nodig zijn voor je herstel.
Lees meer

Kunnen we je ergens mee helpen?

we maken het je graag gemakkelijk!

Contact

Aangemeld voor 31 okt 2019

Bel 088 – 444 69 56
mail service@ixorg.nl
ma - vr 09.00 - 17.00

 

Aangemeld na 1 nov 2019

Bel 088 – 765 40 97
mail info@acura.nl
ma - vr 09.00 - 17.00

Stop met je aanvullende verzekering, verzeker alleen je échte risico's.

Meld je nu aan


U gebruikt een sterk verouderde internetbrowser.

Werk uw huidige browser bij naar de laatste versie. Update mijn browser nu