Kosten van de tandarts?

Bespaar ook op je tandartskosten

De tandartstarieven zijn bij elke tandarts gelijk. Tandartstarieven worden elk jaar vastgesteld door de NZA. Een periodieke controle kost bijvoorbeeld volgend jaar € 22,16 en gebitsreiniging € 12,85 per 5 minuten.

Heb je een gezond gebit? Dan is een aanvullende tandartsverzekering vaak te duur. Met ixorg ben je verzekerd voor de echte risico’s voor de tandarts. Ontdek hoeveel jij kan besparen!

Bereken je voordeel

vergoeding kosten tandarts

Er kunnen natuurlijk prijsverschillen ontstaan tussen tandartsen. Elk onderdeel van een behandeling heeft een eigen code en tarieven gelden weer per code. Hoe meer codes per behandeling  hoe hoger de rekening. Het kan zijn dat de ene tandarts dus meer onderdelen in een behandeling stopt dan een ander.

De kosten om één of twee keer een controle zelf te betalen liggen veel lager dan de jaarlijkse kosten voor een aanvullende tandartsverzekering. Als je een goed gebit hebt is het daarom voordeliger om de tandarts zelf te betalen en geen aanvullende verzekering te sluiten.

Het grootste risico dat je blijft lopen is schade aan je gebit door een ongeval. Je valt bijvoorbeeld van de fiets op je mond of je krijgt met sporten een bal in je gezicht. Afgebroken tanden kunnen zo duizenden euro’s kosten. Dek daarom wel je ongevalsrisico af voor schade aan je gebit met ixorg , zodat je niet voor onverwacht hoge kosten komt te staan.

Wat kan jij besparen?

“Geen zin om te veel te betalen, maar wel de zekerheid voor als er écht iets gebeurt?”

Dan is ixorg mondzorg echt iets voor jou!

betaal slechts € 3,95 per maand

bespaar op onnodige verzekeringspremie

Verzekerd tot € 10.000,- voor schade aan je gebit

profiteer van extra voordeel met het combipakket

Al ruim 10.000 mensen gingen je voor!

Wat is ixorg?

Heb je een gezond gebit en een aanvullende tandartsverzekering? Dikke kans dat je te veel betaalt. Zelf de tandarts betalen is vaak voordeliger. Verzeker wel schade aan je gebit door een ongeval. Kies voor ixorg.

Maak eventueel een extra spaarpotje aan via je eigen bankieren-app, voor de reguliere tandarts- en/of fysiokosten. Zo heb je altijd een extra buffertje achter de hand. Kijk met onze rekentool wat je maandelijks zou kunnen reserveren.

ixorg voor tandarts

  • Je betaalt slechts € 3,95 per maand
  • Wereldwijd verzekerd tot € 10.000,- voor schade aan je gebit
  • Geen ingewikkelde acceptatievoorwaarden
  • Het hele jaar instappen

Jij betaalt, dus jij bepaalt. En… combineer je ixorg fysiotherapie met ixorg mondzorg? Dan heb je extra voordeel.

Klanten over ixorg

“Ik sport veel. Dus kan er wel eens wat gebeuren. En als er écht iets gebeurt, dan zit ik safe.”

Jan Willem Vulpen

“Ik bepaal graag zelf wat ik doe, wat ik betaal.  En geen onzin verzekeringen Ideaal!”

Sasha Zuidgeest

“Met ixorg ben ík in control. Ik ben gezond, heb een goed gebit en hoef geen onnodige verzekeringen.”

Charon Elsen