Geen aanvullende verzekering, maar wél je risico’s afdekken?

Met de ixorg ongevallenverzekering ben je verzekerd voor de echte risico’s voor fysio en tandarts al vanaf €3,95 per maand

Als je geen aanvullende verzekering hebt, loop je risico. Gebitsschade of ernstige blessures kunnen namelijk hoge kosten met zich meenemen. Dek deze risico’s af met de ongevallenverzekering van ixorg!

Nu aanmelden

Basisverzekering verplicht

Wie in Nederland woont of werkt, moet een basisverzekering afsluiten. Je verzekert je daarmee voor zorg uit het basispakket. Denk aan de huisarts, het ziekenhuis, de psychiater en de apotheek. De overheid stelt vast wat er in het basispakket van de zorgverzekering zit.

Aanvullende verzekering niet verplicht

Je mag zelf weten of je ook een aanvullende verzekering afsluit. Je kunt je daarmee extra verzekeren voor kosten die de basisverzekering niet vergoedt.

De aanvullende zorgverzekering vergoedt altijd zorg die niet in het basispakket zit. Welke zorg wordt vergoed, verschilt per aanvullende zorgverzekering. De tandarts en fysio vallen voor volwassenen binnen de aanvullende verzekering en het is een vrije keuze om dat wel of niet te verzekeren.

je bepaalt zelf of je een aanvullende verzekering nodig hebt

Veel mensen hebben helemaal geen aanvullende zorgverzekering nodig. Ben je gezond en ga je zelden naar de tandarts of fysio? Dan betaal je met een aanvullende zorgverzekering hoogstwaarschijnlijk te veel. Je betaalt meestal meer premie dan dat je vergoedt krijgt, reken maar eens uit. En die premie ben je kwijt. Bovendien is een groot deel van je mondzorgkosten te voorzien, zeker als je een goed gebit hebt.

Slimme oplossingen van ixorg

Wat je niet kunt voorzien zijn calamiteiten. Denk aan ongevallen waarbij behoorlijke schade aan je gebit ontstaat. Of het oplopen van ernstige kwetsuren, waarvoor fysiotherapie nodig is. Met de unieke verzekeringsoplossingen van ixorg is gebitsschade en/of fysiotherapie na een ongeval – tegen een aantrekkelijke premie – verzekerd. Wel zo’n fijn idee, toch?

Nu aanmelden

Bij ongevallen verzekerd voor 20 fysiobehandelingen en voor €10.000 voor schade aan je gebit