Onze ixorg – services

Een ongeval is al erg genoeg. Los van de schade die je hebt. Onze servicedesk helpt je met allerlei vragen waar je mogelijk mee zit.

We helpen je met verhaal van je schade als dat door een ander is veroorzaakt

Als er bij het ongeluk derden zijn betrokken, kijken of er mogelijk sprake is van een schuldige derde, die mogelijk aansprakelijk is. Zo ja, gaan we je ook helpen de schade te verhalen op de mogelijke tegenpartij. Dit staat los van de uitkering die je krijgt uit je ixorg- ongevallenverzekering.

Vaak heb je meer schade en kosten, bijvoorbeeld:

  • Materiele schade. Je fiets en kleding is bijvoorbeeld kapot door een aanrijding, waarbij je gevallen bent.
  • Je telefoon is door die val beschadigt.
  • Je hebt ook een hersenschudding en blijvende letselschade.
  • Ben je ZZP -er en kun je een paar dagen niet werken is dat ook schade

Ixorg laat de eerste dossierbeoordeling inzake aansprakelijkheid van derden over aan de juristen van onze servicedesk bij Acura en werkt voor ingewikkelde dossiers en letselschade samen met gespecialiseerde letselschade – buro’s.

We claimen voor je op andere verzekeringspolissen

Vaak zijn er ook andere verzekeringspolissen waarop je schade geclaimd kan worden. Denk bijvoorbeeld aan andere ongevallenverzekeringen zoals via : de werkgever, de sportvereniging, vrijwilligerswerk, of de arbeidsongeschiktheidsverzekering.
Wij doen samen met jou die inventarisatie en helpen je met het mogelijke papierwerk om een claim in te dienen.

We helpen je bij zorgvragen

Heb je “zorg – gerelateerde “ vragen helpen we jou ook. We maken je wegwijs in het ingewikkelde zorgveld en helpen je met vragen die je niet helemaal begrijpt. Denk aan vragen zoals : het regelen van zorg en diensten na je ongeval, invullen van ingewikkelde formulieren of vragen over zorg en vergoedingen. Ixorg werkt voor hiervoor samen met Icara. (www.icara.nl)

Voor €10.000 verzekerd bij schade aan je gebit door ongevallen