Mondzorg nodig?

bespaar al gauw € 100 op je
tandartsverzekering!

Iedereen moet naar de tandarts. Heb je een gezond gebit en een aanvullende tandartsverzekering? Dikke kans dat je te veel betaalt. En: niet elke behandeling wordt (helemaal) vergoed. Alleen betalen voor zorg die je afneemt? Kies dan voor ixorg.

past ixorg bij mij?

Al vanaf € 4,85 per maand

Ixorg is hét goedkope alternatief voor jouw tandartsverzekering. Al vanaf € 4,85 per maand is je gebit verzekerd bij een ongeval én spaar je voor je reguliere tandartskosten. Met de minimale inleg van € 2,00 per maand spaar je in ieder geval voldoende voor je (verplichte) jaarlijkse controle. Ben je met meer thuis? Elk volgend gezinslid boven de 18 jaar betaalt maar € 3,85 premie per maand. Zorgkosten voor kinderen onder de 18 hoef je niet te verzekeren. Die vallen (grotendeels) binnen de basisverzekering.

Verwacht je meer behandelingen? Dan verhoog je je inleg eenvoudig en snel via mijn ixorg.

De voordelen

  • Bespaar al gauw € 100 per jaar op je tandartsverzekering
  • Geen ingewikkelde acceptatievoorwaarden
  • Ixorg betaalt je tandartskosten uit jouw zorgpot
  • Wereldwijd tot € 10.000 verzekerd bij gebitsschade door een ongeval
  • Direct online aanmelden
  • Extra combinatiekorting met ixorg fysiotherapie

Kies je voor ixorg en valt de rekening voor jouw mondzorg toch wat hoger uit? Als je wilt, schieten we het bedrag (van hooguit je jaarbudget, met een maximum van € 240) voor je voor. Zonder extra rente of kosten.

Regel ’t gemakkelijk zelf

Hou je aan het eind van het jaar geld over? Neem het bedrag mee naar volgend jaar, verlaag je maandbedrag of laat ons het restant aan je overmaken. Jij betaalt, dus jij bepaalt. En stop je met ixorg? Dan keren wij het overgebleven spaargeld gewoon aan je uit.

Hoeveel kun jíj besparen?

Wil je weten hoeveel je kunt besparen ten opzichte van een losse tandartsverzekering? En welk maandelijks spaarbedrag voor mondzorg het beste voor je is? Maak gebruik van onze handige rekentool. Ixorg is een initiatief van 5.000 Nederlandse tandartsen. Hét goedkope alternatief voor je tandartsverzekering.

past ixorg bij mij?

Zelf sparen voor je tandartskosten én voor €10.000 verzekerd bij gebitsschade door ongevallen