ixorg. Eigenzinnig. Eigenwijs. De lancering van ixorg, als unieke tegenhanger van de traditionele aanvullende tandartsverzekering, bleek een succes: al 10.000 mensen sparen met ixorg voor hun eigen zorg. En maar liefst 75% houdt elk jaar (flink) geld over. Ben je gezond? Dan kun je met ixorg makkelijk geld besparen op je zorgkosten.

Waarom kiezen voor ixorg

Het klantenbestand van ixorg groeit nog steeds. De unieke combinatie van zelf sparen voor je zorg én tot € 10.000 verzekerd zijn voor gebitsschade na een ongeval, bleek een gat in de markt. Zelfs de Consumentenbond, vergelijkingssites en verzekeraars raadden mensen met een gezond gebit aan te overwegen om geen aanvullende tandartsverzekering af te sluiten. Maar te sparen voor de tandarts.

Wat is ixorg

ixorg is een voordelig alternatief voor de aanvullende tandartsverzekering en/of fysiotherapieverzekering. Het is een initiatief van de KNMT en Infomedics. Van tandartsen en fysiotherapeuten, voor jou.

wat is het verschil tussen ixorg en een aanvullende tandartsverzekering?

Bij een aanvullende tandartsverzekering ben je je premie altijd kwijt. Oók als je vrijwel geen mondzorgkosten hebt gemaakt. Bij ixorg betaal je alleen voor de werkelijk gemaakte kosten. Heb je een gezond gebit? Dikke kans dat je – net zoals driekwart van de andere zorgspaarders bij ixorg – jaarlijks geld overhoudt. In 2015 was dat gemiddeld € 127 per persoon.

Hoe werkt het

Met ixorg voorkom je dat je meer premie betaalt dan je aan zorg nodig hebt. Je bouwt je eigen ‘zorgpot’ op. Daarnaast betaal je een vast bedrag, de hoogte daarvan is afhankelijk van het pakket dat je kiest. Zo ben je bij een ongeval tot € 10.000 gedekt voor tandartskosten en/of 20 fysiotherapiebehandelingen (max. € 750 per jaar). Waar het ongeval ook plaatsvindt.

Bepaal met de rekentool eenvoudig zelf je maandelijkse inleg.

Het slimme van ixorg

  • Met de maandelijkse inleg van minimaal € 2,00 per maand, spaar je zelf voor je zorgkosten.
  • Je betaalt alleen voor de zorg die je afneemt.
  • Je bespaart op een dure aanvullende zorgverzekering.
  • Je bent wereldwijd verzekerd bij ongevallen.*
  • Je mag gratis ‘rood staan’ tot € 240. Je betaalt ons gespreid terug.
  • Je hebt er geen omkijken meer naar. ixorg betaalt de rekening uit jouw zorgpot.
  • Houd je geld over? Dat blijft gewoon van jou. Zoals het hoort.

* Bekijk de voorwaarden.

Nieuw: ixorg fysio

Wegens het succes van ixorg mondzorg is in samenwerking met fysiotherapeuten ixorg fysio ontwikkeld. Daarmee kan je nu ook sparen voor toekomstige fysiotherapiebehandelingen. En ben je verzekerd voor als het écht misgaat.

Wat zijn de kosten

Al vanaf € 4,85 spaar je voor je tandarts en ben je tot € 10.000 verzekerd bij een ongeval. Voor het fysiopakket betaal je (minimaal) € 7,50 per maand, waarmee je spaart voor fysiotherapeutische behandelingen én voor max. 20 behandelingen verzekerd bent na een ongeval. Combineer ixorg mondzorg met ixorg fysio en profiteer van nog meer voordeel.

De kleine letters

Met ixorg spaar je zelf voor je gebit. Maar: je potje is geen verzekering. Heb je onverwacht hoge tandarts- of fysiokosten gemaakt? Dan moet je dat zelf betalen (al dan niet uit je zorgpot). Behalve bij een ongeval. Dan ben je gedekt met de ruime calamiteitendekking.

Meer weten? Check de veelgestelde vragen of kijk direct of ixorg bij je past.

Bereken je voordeel